ХТО МИ

Справжня сімейна майстерня традиційних м'ясних страв та крафтових м'ясних делікатесів. Культура і технологія приготування м'ясних делікатесів — сімейна традиція Забіяк, яка передається з покоління в покоління.

ХТО МИ

Ми, Сергій та Олександр, — брати Забіяки з Волині, м’ясники у третьому поколінні та завзяті м’ясоїди. Наша бабуся Євгенія краще всіх у селі готувала ковбаси, сусіди прямо в черги шикувалися.

А у 1997 році наш батько Володимир Забіяка заснував невелику сімейну мануфактуру з виробництва ковбас. Так з’явилась торгова марка «Забіяка». Згодом ми приєднались до батьківської справи та тепер очолюємо її у фамільній майстерні «Забіяка&Забіяка».

У чому секрет?

Ми з дитинства любимо м’ясо та розуміємося на ньому ― це у нас родинне.

Тож, сімейні рецептури, відбірна сировина, мінімум приправ, максимум любові до своєї справи та особиста відповідальність за якість — ось і всі секрети.

4 фамільних принципи

  1. 1 Бути найкращими у своїй справі
  2. 2 Ніколи не зупинятися на досягнутому
  3. 3 Дотримуватися слова
  4. 4 Зберігати традиції рідного краю
grey-z-peoples

РОЗВИТОК СІМЕЙНОЇ СПРАВИ

Волинська кухня відома своїми шедеврами, що з'явились завдяки поєднанню української, німецької, польської та австрійської кухонь. Так, родина Забіяк з початку 20-го століття славилася в окрузі смачними м'ясними стравами, приготованими за особливими старовинними рецептами. «На столі завжди були м'ясні делікатеси, які готувала бабуся», — згадують брати Олександр і Сергій Забіяки — молодші з покоління м’ясоробів. Філософія традицій Волинського краю, якості та натуральності закладена в мануфактурі сім’ї Забіяк, заснованої в кінці минулого століття батьком Володимиром. Зараз сімейною майстернею керують діти засновника — Сергій та Олександр Забіяки.

step1

1960-ті роки

Бабуся Євгенія виготовляє ковбаси не тільки для родини, а й на замовлення односельчан. Кількість бажаючих поласувати ковбасками така велика, що дідусь Олександр починає допомагати їй та власноруч майструє обладнання для виробництва ковбас. Так з’явилася перша майстерня-ковбасня Забіяк.

Батько Володимир Петрович започатковує серійне виробництво ковбас від родини Забіяк прямо на літній кухні батьківської хати.

1997 рік

step2
step3

2008 рік

До справи батька з молодим завзяттям приєднуються сини — Сергій та Олександр.

На ринок виходить нова зареєстрована торгова марка «Забіяка™».

2010 рік

step4
step5

2014 рік

Початок виробництва на сучасному європейському обладнанні, найновішому на той час для України.

Робота над стратегією розвитку, асортименту, запуск нових продуктів та брендів

2019 рік

step6

ВИРОБНИЦТВО

Пропонуємо вашій увазі відео із сучасного виробництва продукції Фамільної майстерні "Забіяка&Забіяка" та ТМ "Забіяка"