рецепти

До вашої уваги свіжі, оригінальні рецепти, які можна приготувати із продукції від Фамільної майстерні

БУРГЕР З КУРЯЧОЮ КОТЛЕТОЮ

  • 20 хв
  • 1
  • ЛЕГКО
  • 1

Бургер із ніжною курячою котлетою - гастрономічне задоволення. Особливо, якщо це котлета з курячого філе від Фамільної майстерні "Забіяка&Забіяка". Ми у Фамільній майстерні готуємо напівфабрикат котлети лише із відбірного м'яса без додавання зайвих інгредієнтів. Все як вдома - аби Ви смакували лише найкращим

БУРГЕР З ЯЛОВИЧОЮ КОТЛЕТОЮ

  • 15 хв
  • 1
  • ЛЕГКО
  • 2

Існує десятки рецептів приготування бургерів. Проте для класичного бургера використовують саме соковиту котлету з яловичини. Ми у Фамільній майстерні "Забіяка&Забіяка" готуємо напівфабрикат котлети лише із відбірного м'яса без додавання зайвих інгредієнтів. Все як вдома - аби Ви смакували лише найкращим

ВАРЕНІ BRATS З ОВОЧАМИ

  • 18 хв
  • 2
  • ЛЕГКО
  • 2

Brats - ковбаски вищого сорту з дрібнорубленого м'яса, виготовлені за фамільною рецептурою братів Забіяк. Вони полюбилися багатьом гурманам. Поціновувачі цієї продукції, скоріш усього знають, що у Фамільній майстерні виготовляють чотири види цих ковбасок: Brats Original, Brats із сиром, Brats із томатами та Brats із цибулею. Особливістю ковбасок Brats є те, що їх можна приготувати різними способами: зварити, готувати у мікрохвильовці, пекти на грилі та у духовці, а також смажити на сковорідці. При цьому ковбаски не втрачають свого неперевершеного смаку та складають гідну конкуренцію вареним ковбасним виробам.

BRATS ЗАПЕЧЕНІ З МОЛОДОЮ КАРТОПЛЕЮ

  • 21 хв
  • 3
  • ЛЕГКО
  • 4

Brats - ковбаски вищого сорту з дрібнорубленого м'яса, виготовлені за фамільною рецептурою братів Забіяк. Вони полюбилися багатьом гурманам. Поціновувачі цієї продукції, скоріш усього знають, що у Фамільній майстерні виготовляють чотири види цих ковбасок: Brats Original, Brats із сиром, Brats із томатами та Brats із цибулею. Особливістю ковбасок Brats є те, що їх можна приготувати різними способами: зварити, готувати у мікрохвильовці, пекти на грилі та у духовці, а також смажити на сковорідці. При цьому ковбаски не втрачають свого неперевершеного смаку та складають гідну конкуренцію вареним ковбасним виробам.