М'ЯСО В ГРАНАТОВО-ГОРІХОВОМУ СОУСІ

  • 0
  • 6 год
  • 10
  • СКЛАДНИЙ
  • 0

інгредієнти

ДЛЯ М'ЯСА:

  • 2 кг ЯЛОВИЧИНА (ГРУДИНКА)
  • 150 гр ВОЛОСЬКІ ГОРІХИ
  • 2 зубки ЧАСНИК
  • 3 ст. л. МЕД
  • 200 мл ГРАНАТОВИЙ СІК

ДЛЯ СОУСУ:

  • 30 гр М'ЯТА
  • 100 гр ВОЛОСЬКІ ГОРІХИ
  • 3 зубки ЧАСНИК
  • 3 ст. л. ОЛИВКОВА ОЛІЯ
  • СПЕЦІЇ

М'ЯСО В ГРАНАТОВО-ГОРІХОВОМУ СОУСІ: ПОКРОКОВИЙ РЕЦЕПТ

  • 1

    Спочатку варто приготувати маринад. Подрібніть у блендері волоські горіхи, часник, мед та гранатовий сік. У м'ясі зробіть проколи, щоб маринад краще просочився. Поперчить м'ясо. У пакет з герметичною застібкою складіть м'ясо і залийте маринадом. М'ясо поставте у холодильник на добу.

  • 2

    Дістаньте м'ясо з холодильника, воно повинне стати кімнатної температури. Після цього викладіть м'ясо на деко, посоліть та накрийте фольгою. Розігрійте духову піч до 130°C та поставте туди м'ясо, воно має томитись протягом 5 годин.

  • 3

    Зробіть соус до м'яса. Перемелюємо волоські горіху, м'яту, оливкову олію та цедру лимона.

  • 4

    Вийміть м'ясо з духової печі. Намастіть соусом.

Поділитись:

коментарі

прокоментуйте рецепт

  • оцінити рецепт: