ФІЛЕ КУРЯЧЕ У СИРНОМУ СОУСІ SOUS VIDE

  • 0
  • 10 хв
  • 3
  • ЛЕГКО
  • 0

Sous Vide - це технологія приготування, під час якої продукт упаковується під вакуумом у полімерний пакет та готується на водяній бані протягом тривалого часу. Таким чином страва залишається соковитою

інгредієнти

ДЛЯ СТРАВИ:

  • Куряче філе у сирному соусі Sous Vide
  • Капуста броколі
  • Стручкова квасоля
  • Олія, сіль
  • Часник

ФІЛЕ КУРЯЧЕ У СИРНОМУ СОУСІ ТУШКОВАНЕ З ОВОЧАМИ: ПОКРОКОВИЙ РЕЦЕПТ

  • 1

    Наріжте часник, капусту броколі та викладіть на гарячу пательню, додайте стручкову квасолю

  • 2

    Дістаньте Куряче філе Sous Vide з пакування та додайте на пательню до овочів, посоліть. Тушкуйте протягом 10 хв

  • 3

    Викладіть страву на тарілку та смакуйте

Поділитись:

коментарі

прокоментуйте рецепт

  • оцінити рецепт: