М'ЯСО СВИННЕ ПО-ДОМАШНЬОМУ SOUS VIDE

  • 0
  • 20 хв
  • 5
  • ЛЕГКО
  • 0

Sous Vide - це технологія приготування, під час якої продукт упаковується під вакуумом у полімерний пакет та готується на водяній бані протягом тривалого часу. Таким чином страва залишається соковитою

інгредієнти

ДЛЯ СТРАВИ:

  • М'ясо свинне по-домашньому Sous Vide
  • Картопля
  • Олія
  • Сіль, розмарин

М'ЯСО СВИННЕ ПО-ДОМАШНЬОМУ SOUS VIDE З ПЕЧЕНОЮ КАРТОПЛЕЮ: ПОКРОКОВИЙ РЕЦЕПТ

  • 1

    Наріжте картоплю на шматочки, полийте олією, додайте сіль та розмарин.

  • 2

    Вийміть М'ясо Sous Vide із пакування та викладіть на деко разом із картоплею. Запікайте при температурі 180°C- 200°C протягом 20 хв

  • 3

    Готову страву викладіть на тарілку та смакуйте!

Поділитись:

коментарі

прокоментуйте рецепт

  • оцінити рецепт: