РЕБЕРЦЯ SOUS VIDE

  • 0
  • 20 хв
  • 3
  • ЛЕГКО
  • 0

Sous Vide - це технологія приготування, під час якої продукт упаковується під вакуумом у полімерний пакет та готується на водяній бані протягом тривалого часу. Таким чином страва залишається соковитою

інгредієнти

ДЛЯ СТРАВИ:

  • Реберця Sous Vide
  • Томати
  • Зелень
  • Соус барбекю

ЗАПЕЧЕНІ РЕБЕРЦЯ SOUS VIDE: ПОКРОКОВИЙ РЕЦЕПТ

  • 1

    Дістаньте Реберця з упаковки та покладіть на попередньо застелене пергаментом деко. У духовій шафі виставте температуру 180°C- 200°C та запікайте ребра протягом 20 хв

  • 2

    Наріжте Реберця на шматки та смакуйте із овочами і соусом барбекю

Поділитись:

коментарі

прокоментуйте рецепт

  • оцінити рецепт: