РУЛЬКА У ПІКАНТНОМУ СОУСІ SOUS VIDE

  • 0
  • 30 хв
  • 3
  • ЛЕГКО
  • 0

Sous Vide - це технологія приготування, під час якої продукт упаковується під вакуумом у полімерний пакет та готується на водяній бані протягом тривалого часу. Таким чином страва залишається соковитою

інгредієнти

ДЛЯ СТРАВИ:

  • Рулька у пікантному соусі Sous Vide
  • Баклажан
  • Морква
  • Кабачок
  • Капуста броколі
  • Синя цибуля
  • Куркума, перець чорний, сіль

РУЛЬКА У ПІКАНТНОМУ СОУСІ SOUS VIDE З ОВОЧАМИ: ПОКРОКОВИЙ РЕЦЕПТ

  • 1

    Наріжте овочі, додайте олію, куркуму, перець та паприку, перемішайте

  • 2

    Вийміть рульку з пакування та помістіть у пакет для запікання разом із овочами. Готуйте у духовій шафі протягом 20 хв при температурі 180°C- 200°C

  • 3

    Готову страву викладіть на тарілку та смакуйте!

Поділитись:

коментарі

прокоментуйте рецепт

  • оцінити рецепт: