БУРГЕР З ЯЛОВИЧОЮ КОТЛЕТОЮ

  • 5
  • 15 хв
  • 1
  • ЛЕГКО
  • 2

Існує десятки рецептів приготування бургерів. Проте для класичного бургера використовують саме соковиту котлету з яловичини. Ми у Фамільній майстерні "Забіяка&Забіяка" готуємо напівфабрикат котлети лише із відбірного м'яса без додавання зайвих інгредієнтів. Все як вдома - аби Ви смакували лише найкращим

інгредієнти

ДЛЯ СТРАВИ:

  • Булка
  • Котлета з яловичини від Фамільної майстерні "Забіяка&Забіяка"
  • Листя салату
  • Томат
  • Цибуля ріпчаста
  • Соус

БУРГЕР З ЯЛОВИЧОЮ КОТЛЕТОЮ: ПОКРОКОВИЙ РЕЦЕПТ

  • 1

    На гарячу пательню налити олію та зачекати поки вона нагріється. Викласти котлету на пательню

  • 2

    Підготувати овочі: нарізати кружельцями томат і цибулю. Відрізати скибки сиру.

  • 3

    Смажити котлету з обох сторін протягом 5 хв, якщо хочете, аби вона повністю просмажилась. Якщо ж Ви поціновувач MEDIUM WELL просмажки яловичини, то достатньо буде 3 хв з кожної сторони котлети. Під кінець смаження викласти на котлету сир, аби він розплавився

  • 4

    Булку розрізати навпіл та підігріти на сухій пательні. Обидві частини мажемо соусом Солодкий чілі

  • 5

    На нижню частину булки викласти листя салату, томат, котлету із сиром, цибулю та накрити верхньою частиною булки. Для подачі на стіл закріпити бургер довгою шпажкою або столовим ножем

Поділитись:

коментарі

  • Іванка

    03.07.20

    Бургер тільки з яловичою котлетою! Ця котлета реально з м'яса, без хліба ітд, смакота

  • Аня

    03.07.20

    Купувала курячі котлети від "Забіяка", дуже смачні. Ще треба ці спробувати

прокоментуйте рецепт

  • оцінити рецепт: