ВАРЕНІ BRATS З ОВОЧАМИ

  • 5
  • 18 хв
  • 2
  • ЛЕГКО
  • 2

Brats - ковбаски вищого сорту з дрібнорубленого м'яса, виготовлені за фамільною рецептурою братів Забіяк. Вони полюбилися багатьом гурманам. Поціновувачі цієї продукції, скоріш усього знають, що у Фамільній майстерні виготовляють чотири види цих ковбасок: Brats Original, Brats із сиром, Brats із томатами та Brats із цибулею. Особливістю ковбасок Brats є те, що їх можна приготувати різними способами: зварити, готувати у мікрохвильовці, пекти на грилі та у духовці, а також смажити на сковорідці. При цьому ковбаски не втрачають свого неперевершеного смаку та складають гідну конкуренцію вареним ковбасним виробам.

інгредієнти

ДЛЯ СТРАВИ:

  • Brats з томатами 2 шт
  • Броколі 200 гр
  • Зелена квасоля 200 гр
  • Томатний соус 100 гр
  • Сіль
  • Чорний перець
  • Куркума

ВАРЕНІ BRATS З ОВОЧАМИ: ПОКРОКОВИЙ РЕЦЕПТ

  • 1

    Доводимо воду до кипіння та кладемо в окріп ковбаски Brats. Варяться ковбаски протягом

  • 2

    На помірному вогні на сковорідці тушимо квасолю та броколі, додаємо томатний соус. Овочі томляться у соусі до стану напівготовності.

  • 3

    Нарізаємо відварені ковбаски та додаємо до овочів на сковрідку, солимо, перчимо та додаємо куркуму. Тушимо старву протягом 5-7 хв.

  • 4

    Викладаємо готову страву на тарілку та смакуємо.

Поділитись:

коментарі

  • Паша

    24.06.20

    Цікавий смак у варених і тушені овочі дуже пасують сюди

  • Настя

    24.06.20

    Клас, давно шукала альтернативу сарделькам

прокоментуйте рецепт

  • оцінити рецепт: