BRATS ЗАПЕЧЕНІ З МОЛОДОЮ КАРТОПЛЕЮ

  • 5
  • 21 хв
  • 3
  • ЛЕГКО
  • 4

Brats - ковбаски вищого сорту з дрібнорубленого м'яса, виготовлені за фамільною рецептурою братів Забіяк. Вони полюбилися багатьом гурманам. Поціновувачі цієї продукції, скоріш усього знають, що у Фамільній майстерні виготовляють чотири види цих ковбасок: Brats Original, Brats із сиром, Brats із томатами та Brats із цибулею. Особливістю ковбасок Brats є те, що їх можна приготувати різними способами: зварити, готувати у мікрохвильовці, пекти на грилі та у духовці, а також смажити на сковорідці. При цьому ковбаски не втрачають свого неперевершеного смаку та складають гідну конкуренцію вареним ковбасним виробам.

інгредієнти

ДЛЯ ОСНОВНОЇ СТРАВИ:

  • Картопля молода 300 гр
  • Brats з цибулею 1 уп
  • Сіль
  • Перець
  • Паприка
  • Куркума
  • Олія 30мл

ДЛЯ СОУСУ:

  • Йогурт білий 50 мл
  • Майонез 50 мл
  • Часник 2 зубці
  • Петрушка
  • Кріп
  • Сіль
  • Перець

BRATS ЗАПЕЧЕНІ З МОЛОДОЮ КАРТОПЛЕЮ: ПОКРОКОВИЙ РЕЦЕПТ

  • 1

    Молоду картоплю розрізаємо навпіл, додаємо сіль, перець, паприку, куркуму та олію. Перемішуємо та викладаємо на деко

  • 2

    На ковбасках робимо надрізи і також викладаємо на деко до картоплі. Запікаємо страву у духовій шафі протягом 16 хвилин

  • 3

    Змішуємо йогурт, майонез, дрібно нарізані петрушку, кріп та часник. Солимо та перчимо за смаком.

  • 4

    Викладаємо готову страву на тарілку та смакуємо із соусом.

Поділитись:

коментарі

  • Іван

    16.06.20

    МММ, ПОТРІБНО СПРОБУВАТИ

  • Маша

    11.06.20

    Смачно! Ще посипала готову страву пармезаном, домашні змели за один раз

  • Рома

    11.06.20

    Братс з сиром дуже смачні. Приготували з ними, теж класно

  • Лариса

    11.06.20

    Класний рецепт, так просто готувати, а на смак не гірше як з грилю

прокоментуйте рецепт

  • оцінити рецепт: