РЕЦЕПТ ВІД "ЗАБІЯКА": СОЛЯНКА


У холодильнику лежить по шматочку різної ковбаски після свят і Ви думаєте, що б такого з неї приготувати? Чудовим варіантом стане - солянка. Ситна та надзвичайно смачна перша страва. Три види копченої ковбаси ("Баликова", "Татарська", "Дрогобицька" ТМ "Забіяка") нарізаємо кубиками та обсмажуємо. Кидаємо ковбасу у каструлю з водою. Пасеруємо цибулю та моркву і теж відправляємо у каструлю. Згодом додаємо нарізану картоплю, а через 10 хвилин помідори та оливки. На завершення - чорний мелений перець, паприку, сіль та цукор. Варити протягом 30 хвилин на невеликому вогні. Смачного!