Ми, Сергій та Олександр, – брати Забіяки з Волині, м’ясники у третьому поколінні та м’ясоїди.


У 1997 році наш батько Володимир Забіяка заснував невелику сімейну мануфактуру з виробництва ковбас. Так з’явилась торгова марка “Забіяка”. Ми приєднались до батьківського бізнесу та тепер очолюємо його у фамільній майстерні “Забіяка&Забіяка”.


У чому наш секрет? Ми любимо м’ясо та розуміємося на ньому. Відбірна сировина, сімейні рецептури, мінімум приправ, максимум любові до своєї справи та особиста відповідальність за якість – ось і всі секрети.


Запрошуємо вас до співпраці!

Брати Забіяки

М’ясо, напівфабрикати та ковбаси лише вищого ґатунку, виготовлені у фамільній майстерні за сімейними та оригінальними рецептурами у ціновому сегменті середній+.

Ковбаси популярних серед споживачів традиційних рецептур гідної якості за доступною ціною. Продукція першого та вищого ґатунку.

ЗАВАНТАЖИТИ КАТАЛОГ.PDF